[FIXED] NPM install hangs when installing packages

Issue

I currently using a project. It works fine but the problem when I remove the project files(except node_modules) to another folder or GitHub, reinstalling packages via npm is not successful. It always hangs at

extract:rxjs: sill extract big.js@3.1.3

I tried npm cache verify no luck.

Here is packages.json

{
  "name": "esas",
  "version": "0.0.0",
  "license": "MIT",
  "scripts": {
    "ng": "ng",
    "start": "ng serve",
    "build": "ng build",
    "test": "ng test",
    "lint": "ng lint",
    "e2e": "ng e2e"
  },
  "private": true,
  "dependencies": {
    "@angular/animations": "^4.2.4",
    "@angular/cdk": "^2.0.0-beta.10",
    "@angular/common": "^4.2.4",
    "@angular/compiler": "^4.2.4",
    "@angular/core": "^4.2.4",
    "@angular/forms": "^4.2.4",
    "@angular/http": "^4.2.4",
    "@angular/material": "^2.0.0-beta.10",
    "@angular/platform-browser": "^4.2.4",
    "@angular/platform-browser-dynamic": "^4.2.4",
    "@angular/router": "^4.2.4",
    "@ng-bootstrap/ng-bootstrap": "^1.0.0-beta.3",
    "angular2-loaders-css": "^1.0.9",
    "angular2-perfect-scrollbar": "^2.0.6",
    "bootstrap": "^4.0.0-beta",
    "core-js": "^2.4.1",
    "material-design-icons": "^3.0.1",
    "node-sass": "^4.5.3",
    "rxjs": "^5.4.2",
    "zone.js": "^0.8.14"
  },
  "devDependencies": {
    "@angular/cli": "1.3.2",
    "@angular/compiler-cli": "^4.2.4",
    "@angular/language-service": "^4.2.4",
    "@types/jasmine": "~2.5.53",
    "@types/jasminewd2": "~2.0.2",
    "@types/node": "~6.0.60",
    "codelyzer": "~3.1.1",
    "jasmine-core": "~2.6.2",
    "jasmine-spec-reporter": "~4.1.0",
    "karma": "~1.7.0",
    "karma-chrome-launcher": "~2.1.1",
    "karma-cli": "~1.0.1",
    "karma-coverage-istanbul-reporter": "^1.2.1",
    "karma-jasmine": "~1.1.0",
    "karma-jasmine-html-reporter": "^0.2.2",
    "protractor": "~5.1.2",
    "ts-node": "~3.2.0",
    "tslint": "~5.3.2",
    "typescript": "~2.3.3"
  }
}

I am using:

  • Windows 10
  • Node version: 8.50

Any ideas what is wrong?
Kind Regards

Solution

Solved problem by

  1. Remove package-lock.json
  2. Remove node_modules folder
  3. Run npm install again. (took 30 minutes to finish but finally did)

Answered By – Vugar Abdullayev

Answer Checked By – David Marino (Easybugfix Volunteer)

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published